top of page

"Welkom Terug"-programma

Bijgewerkt op: 3 jun. 2021


Wat een jaar hebben we met zijn allen achter de rug. Corona zette ons leven op zijn kop. Voor sommigen was het vele thuis zijn een periode van rust en verbondenheid. Voor anderen bracht deze tijd juist angst, verlies, eenzaamheid en spanningen. Nu we in rap tempo weer open gaan, is het een goed moment om even samen stil te staan.


Om aandacht te hebben voor de menselijke verhalen en ervaringen. Hoe gaat het met alle collega’s? Hoe zijn zij de afgelopen periode doorgekomen? Welke angsten en zorgen zijn er? Waar zien mensen tegenop? Waar kijken ze juist naar uit?


"Door te denken dat je er na een kopje koffie met gebak allemaal weer ‘klaar’ voor bent, doe je jouw medewerkers tekort."

Het is de kunst iedereen zich weer echt warm welkom te laten voelen op het werk. Met oprechte aandacht voor ieders verhaal en met oog voor elkaar waardoor mensen zich sneller vitaal voelen.

Maar hoe pak je dat aan als leidinggevende? Hoe organiseer je zo’n bijeenkomst? Welke setting kies je? Hoe zorg je dat mensen zich op hun gemak voelen en zich kwetsbaar op willen stellen? Hoe ga je om met ieders emoties? Welke follow up geef je hieraan?

 

WAT LEVERT HET OP?

Ons ‘Welkom terug’-programma is een korte, effectieve training van 1 dagdeel voor teamleiders en managers. Je krijgt praktische handvatten om jouw mensen mentaal vitaler te maken. Zo wordt het voor iedereen makkelijk om zijn weg weer te vinden en vol plezier en motivatie aan de slag te gaan. Doordat je weet wat er speelt onder jouw medewerkers, krijg je meer grip op ziekteverzuim en verbetert de onderlinge communicatie en groepsdynamiek. Met als gevolg productieve, gemotiveerde en betrokken medewerkers die als echte hosts klaar kunnen staan voor zichzelf, collega’s en gasten.

  • Goede onboarding van (nieuwe) collega’s

  • Grip op ziekteverzuim

  • Betere communicatie

  • Meer motivatie, betrokkenheid en werkplezier

  • Verhoogde productiviteit

LET’S TALK

Neem gerust contact met ons op via info@hostmanship.nl voor meer informatie. We verkennen graag de mogelijkheden met je.

197 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page