top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Samenwerking
& Partners

Partners die met ons bouwen

aan menselijke organisaties

headerfoto's19.jpg

Groeiend netwerk

House of Hostmanship maakt onderdeel uit van een groep organisaties die elkaar versterken en opereren op het snijvlak van leiderschap, cultuur en dienstverlening. Om met elkaar te bouwen aan menselijke en gastvrije organisaties. 

Hostmanship-partner-greenleaf.jpg

Greenleaf
Academy

Voor de ontwikkeling van toekomstige en huidige leiders die vanuit Servant Leadership willen bouwen aan een inclusieve en menselijke organisatiecultuur met bewustzijn voor de tijdsgeest waarin we ons bevinden. Samen met de Greenleaf Academy bieden wij (incompany) enkele leergangen aan.

Hostmanship-partner-greenleaf2.jpg
Hostmanship-partner-vlidz2.jpg

Vrouwelijke Leiders in
Zorg en Welzijn

Dit platform speciaal voor Vrouwelijke Leiders in Zorg en Welzijn brengt mensen samen en faciliteert groei. Jong talent en ervaren bestuurders inspireren elkaar o.a. tijdens het jaarlijkse congres.

Hostmanship-partner-vlidz1.jpg
partners-website.jpg

Smart CJM
High Tech & Human Touch

In deze samenwerking komt het beste van twee werelden samen. De slimme High Tech oplossingen van Smart CJM geoptimaliseerd met de Human Touch van Hostmanship. Een fysiek bezoek aan bijvoorbeeld een ziekenhuis of gemeentehuis zal nooit meer hetzelfde zijn. 

Hostmanship-partner-Smart-CJM.jpg
Hostmanshippartner-superhost.jpg

Superhost
Boost your Hostmanship

De Superhost app helpt teams om Hostmanship in de praktijk toe te passen. De eenvoud en het spelelement maken de app krachtig in gebruik. De app stimuleert medewerkers om kansen te zien en te benutten en klanten te verrassen. 

Hostmanshippartner-superhost2.jpg

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over deze samenwerkingen.

Of verkennen met je nieuwe mogelijkheden.

bottom of page