top of page

Hostmanship in Afrika

Sinds 2010 is de Hostmanship Group al actief in Afrika, maar sinds 2018 verzorgen wij ook een programma voor de marechaussee van Nigeria waarbij wij #Hostmanship #Practitioners opleiden.


Nigeria

Een van onze opdrachtgevers is de Marechaussee van Nigeria. Dit is een organisatie met meer dan 30.000 medewerkers in een land dat 23 keer zo groot is als Nederland. In 2018 hebben we hier Hostmanship Practitioners opgeleid en zij ondersteunen hun teams in het verwelkomen van de bezoekers en elkaar. Aanvankelijk stond er een terugkom programma gepland in Nigeria, maar door Covid-19 gaat dat niet door. Dus daarom wordt er op dit moment een online programma ontwikkeld dat in maart live zal gaan.


Senegal en Uganda

De Hostmanship Group heeft vestigingen in Senegal en Uganda met lokale collega's die daar met behulp van de Hostmanship filosofie gemeenschappen helpen. Denk daarbij aan het beslechten van geschillen tussen stammen. Maar Hostmanship wordt ook toegepast in het onderwijs in het ontwikkelen van docenten en kinderen.


Wilt u meer weten over onze activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op via info@hostmanship.nl of bel 035-5247420.

66 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page