top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Manifest
& Missie

De kunst mensen het gevoel te

geven dat ze welkom zijn

headerfoto's24.jpg

Welcome. Everyone. Always.

Stel je eens een wereld voor waarin iedereen zich welkom voelt.

Waar op je gerekend wordt en waar men blij is met je komst.

Waar iedereen elkaar met compassie en respect behandelt, wie of wat of waar je ook bent.

Die wereld creëren is onze missie.

Omdat wij geloven dat dit de basis is voor duurzaam succes van mensen en organisaties.

Pure oprechtheid en authenticiteit dreigen soms in de vergetelheid te raken. Contacten met anderen zijn gekunstelde ontmoetingen aan het worden en ingestudeerde systemen en protocollen krijgen de overhand.

 

Wij willen het menselijke aspect onder de aandacht houden: the human mindset.

Hostmanshiplokaal 14-03-2022 (12).jpg

The human mindset

Wij streven naar een wereld waarin iedereen zich welkom en verwacht voelt. Wij noemen dit ‘Hostmanship’ een praktische filosofie die ten grondslag ligt aan alles wat we doen.

Het is een manier van denken, voelen, handelen en leidinggeven waarbij mensen vanuit een positieve grondhouding alle vormen van ontmoetingen in hun werk en leven aangaan.

 

En dat is nodig in een wereld waarin de basis van handelen en leidinggeven in organisaties te sterk gekoppeld is aan feiten, cijfers, regels, onderzoeksresultaten en uitgedachte kaders waardoor de menselijke maat vaak verdwenen is. En precies dat is wat wij met de House of Hostmanship terugbrengen in organisaties.

 

Dat doen we door tussen de mensen op alle niveaus in een organisatie onze trajecten te implementeren. Door praktische consultancy te bieden waarbij we ons niet alleen op theorieën maar juist op gedragsveranderingen focussen. Door geen pasklare instrumenten aan werknemers te bieden maar hen de veranderingen uit zichzelf te laten halen.

 

Met het ‘over structureren’ van organisaties wordt vaak het menselijk potentieel plat geslagen. House of Hostmanship geeft mensen en organisaties het zelfvertrouwen terug om weer te durven koersen en beslissen vanuit het menselijke kompas. En dit zorgt weer voor succesvolle organisaties. En dat is nou precies wat we in al onze vooruitgang even vergeten waren…

 

De menselijke maat.

Hostmanship: met kleine dingen
op een grootse manier verschil maken.

Slider-Hostmanship-27.jpg

Human mindset

Maak ruimte voor je mensen

Toe aan inspiratie?

Wij denken graag met je mee over hoe je meer

zingeving & plezier kunt ervaren iedere dag.

bottom of page