top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Historie
Hostmanship

Ontstaan en

Wereldwijde groei

headerfoto's26.jpg

Het begon allemaal met een buschauffeur...

Het boekje 'Hostmanship, de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn', is al meer dan 10 jaar een bestseller en inspireert mensen wereldwijd om het anders te doen. Deze praktische filosofie komt tot leven door verhalen en maakt verhalen levend. Zoals de eerste ontmoeting uit het boekje met een buschauffeur die opvalt door hoe hij in het leven staat. Deze mensen laten zien wat het betekent om vanuit een Hostmanship mindset relaties aan te gaan. De keuzes die daarbij horen, zijn hetgeen wat iedere ontmoeting wat meer kleur geven. 

DSC_0380.jpg

House of Hostmanship NL

Alexander de Vries kwam in 2005 op een congres in contact met Hostmanship en daarmee is de Nederlandse vestiging geboren. Samen met Jan Gunnarsson en een heel team van mensen heeft hij Hostmanship tot een werkbaar en bewezen concept ontwikkelt waarmee organisaties zich werkelijk kunnen onderscheiden. Sinds 2018 heeft Alexander het stokje overgenomen van Jan en is hij ook verantwoordelijk voor de internationale organisatie met teams over heel de wereld.

IMG-20210710-WA0289.jpg
IMG-20210710-WA0223.jpg

Professionals

Hostmanship trekt ook professionals aan, die graag met Hostmanship aan de slag willen gaan bij organisaties. Om te voorzien in deze vraag, hebben wij de House of Hostmanship opgezet. Dit is een samenwerking, waarbij je je als professional kan aansluiten bij de Hostmanship Group. Om de originele gedachte en de kwaliteit van Hostmanship te kunnen waarborgen, is het niet toegestaan om zonder toestemming of licentie, de Hostmanship filosofie, diensten en producten aan te bieden.

IMG_20190703_215357.jpg

Meer informatie?

Wij denken graag met je mee over samenwerkingsmogelijkheden

en zijn benieuwd naar jouw ideeën.

bottom of page