top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Kennismaken
team

Ontmoet de teamleden

van House of Hostmanship

headerfoto's26.jpg

Onze Human Touch

Ons team bestaat uit hybride professionals die snappen wat er speelt en nodig is. Hostmanship Specialisten die het ook leven in plaats van er alleen over te spreken. Ze blinken uit in menselijkheid, zijn een tikkeltje onconventioneel en behoorlijk authentiek. Door de diversiteit in achtergrond en ervaring, kunnen we een mooie match kunnen maken met de uitdagingen die in een specifieke organisatie spelen. Sterk door diversiteit en toch zo op elkaar lijkend. De passie voor Hostmanship, menselijkheid en verbinding brengt deze mensen samen. 

Marnix Smulders

In trajecten maakt hij snel kilometers; Marnix is scherp op inhoud en pakt door op het proces. Als Manager Learning & Development bij Landal kwam hij in aanraking met Hostmanship en nu haalt hij iedere dag voldoening uit het zetje wat hij organisaties kan geven naar een betere klantbeleving.

 • LinkedIn
Team-Hostmanship-bewerkt_0018_marnix-3.jpg

Carlijn Simons

Collega Carlijn is een verbinder pur sang. Met haar authentieke stijl laat zij zien hoe je kan bouwen aan betekenisvolle relaties in je organisatie. Dat betekent overigens niet dat zij complexe thema’s uit de weg gaat. Zij helpt mensen en teams andere gesprekken te voeren, óók over de moeilijke dingen.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0007_carlijn.jpg
Team Hostmanship bewerkt_0009_alex.jpg

Alexander de Vries

Onze meesterstrateeg Alex is een ondernemer in hart en nieren. Hij kijkt door complexe systemen heen en ziet wat er echt toe doet. Leg hem je vraagstuk voor en hij brengt je de volgende zet naar een menselijke organisatie. Met een goed glas wijn en een mooi gesprek win je de weg naar zijn hart.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0010_jeroen.jpg

Jeroen van Hattum

Werken bij de Hostmanship Group stelt Jeroen in staat zijn liefde voor mensen en dienstverlening te uitten op een betekenisvolle manier: "Door middel van het hebben en geven van onverdeelde aandacht, samen waarde creëren voor elkaar en anderen is voor mij het mooiste dat er is. Aandacht heeft scheppingskracht!"

 • LinkedIn

Ron Groothuis

Vraag Ron naar het Tubbe-model en zijn ogen gaan glinsteren. Hij is een ervaren leider, expert in de zorg en meer dan comfortabel in andere branches. Op zijn best voor de microfoon of achter de camera. Ron is een man van de inhoud en het mag best een beetje schuren maar altijd vanuit verbinding.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0012_ron.jpg

Odette Hoogland

Er ontstaat beweging en ruimte wanneer je met Odette werkt. Ze werkt vanuit een diep geloof in de kracht van mensen, relaties en ‘DOEN’. Ze moedigt anderen aan om buiten de lijntjes te kleuren, te vallen en weer op te staan. Want door te experimenteren ga je leren.  

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0000_odette.jpg
Team Hostmanship bewerkt_0008_anouk.jpg

Anouk de Kanter

Als je contact opneemt met ons, is de kans groot dat je Anouk aan de telefoon krijgt. Deze echte duizendpoot ontzorgt dagelijks klanten en collega’s. Ze is het warme hart van ons team en wij weten niet wat we zonder haar moeten: onze ‘Host of the House’ Anouk.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0016_bob.jpg

Bob van Beek

Het beste moment om te beginnen volgens Bob? NU! Met een praktische insteek, schat aan ervaring in het theater en zijn typische charme, brengt hij positieve energie in groepen. Als Bob er bij is, heb je nooit het gevoel dat je het alleen moet doen en dat inspireert anderen ook tot meer collegialiteit.

 • LinkedIn

Maurits van den Bosch

Maurits staat stevig in zijn schoenen als trainer en brengt warmte met zijn persoonlijkheid. Een gouden combinatie, want hij brengt mensen bij elkaar en neemt ze mee in verandering. Met humor én diepgang helpt hij om te relativeren en opnieuw nieuwsgierig te worden naar mogelijkheden.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0001_maurits.jpg

Rob van Vlokhoven

Hij legt de lat hoog, het liefst met mensen die echt verdieping zoeken in hun werk. Storyteller Rob is gefascineerd door het WOW- gevoel en weet precies wat bijdraagt aan meer plezier in dagelijkse ontmoetingen. Grote vragen vertaalt hij naar een werkbare vorm, zonder de essentie te verliezen.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0014_rob.jpg
Team Hostmanship bewerkt_0006_claudia.jpg

Claudia Geene

Collega Claudia ademt Servant Leadership en maakt zich hard voor meer wijsheid bij leiders. Dagelijks inspireert zij anderen door hoe zij zelf in het leven staat en relaties aangaat. Ze brengt diepgang in haar trajecten en helpt je dingen met mededogen aan te kijken.

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0017_hans.jpg

Hans Eichhorn

‘De wereld is een schouwtoneel en alle mensen zijn maar acteurs.’ Collega Hans zet zijn acteurschap in om verbinding te maken met mensen. Via die weg ontstaat een spiegel voor rollen, verhoudingen en gedrag. In en door zijn spel ontstaan de mooiste dingen in teams en organisaties.

 • LinkedIn

Ard van Oosten

Werkzaam als psychiater en onderzoeker, wij kennen binnen de Hostmanship Group collega Ard vooral als bruggenbouwer. ‘Vanuit eigen ervaring weet ik wat het betekent gezien en gehoord te worden. Je kunnen te ontplooien. En hoe het is om echt thuis te zijn.’

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0011_ard.jpg

Carolien van Gammeren

Met een kop koffie in haar hand en een grote glimlach op haar gezicht, ‘tikt’ en ‘klikt’ Carolien wat af. Een mooie match met Hostmanship want zij gelooft dat ook in online communicatie het allemaal wat menselijker mag. Creatief, aandachtig en scherp waar nodig.  

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0005_carolien.jpg

Bas Hoogland

No-nonsense, daar houdt Bas van. Voorheen ‘klantvriendelijkste directeur van Nederland’ nu beoefent hij zijn motto ‘Aardig zijn kost niets’ als gastheer van zijn eigen paradijs in Zuid-Limburg. Zijn beproefde lessen deelt hij graag op het podium: hoe word je het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland?

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0003_Jules.jpg

Jules Sambou

Collega Jules heeft een groot hart. Naar de mensen om zich heen en in het bijzonder voor Senegal waar gastvrijheid in de vorm van ‘Teranga’ de norm is. Tijdens zijn trips neemt hij de inwoners mee in het beoefenen van Hostmanship naar zichzelf en elkaar met ongekende passie en verbindingskracht.  

 • LinkedIn

Joke Storm

Joke haar levensmotto is: ”Als het niet aan de orde komt, komt het niet in orde”. Ze doorbreekt graag taboes en is een 'mensen-mens'.

"Het faciliteren, stimuleren en inspireren van medewerkers staat bij mij voorop. Met mijn fascinatie van de Hostmanship filosofie deel ik graag mijn bestuurlijke ervaring met jonge mensen."

 • LinkedIn
Team-Hostmanship-bewerkt_0004_joke2.jpg

Marc Stoffelen

Jij op het podium! Geen one man show maar samen met jouw crew. Van daaruit op zoek naar interactie met de zaal. Jij als creatief en entertainend bedrijf of organisatie zorgt voor een ijzersterke show(case), goede promotie, een fanclub, tot en met een meet and greet na de voorstelling.

Voor jou en met jou creëer ik met Hostmanship dat podium. 

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0015_marc.jpg
_Team-Hostmanship-bewerkt_ingrid.jpg

Ingrid van Sloun

Structuur en resultaten, Ingrid bijt zich ergens in vast en zorgt dat de juiste dingen gebeuren. Maar vergis je niet, deze energieke vrouw heeft ze ook een hele zachte kant die zij net zo graag laat zien. ZIj leerde hostmanship kennen omdat ze op zoek was naar het bouwen van een 9+ organisatie en zet zich hier nu vol overtuiging voor in!

 • LinkedIn
ernst.jpg

Ernst Jonker

Je blik verscherpen en weer zien wat echt belangrijk is, dat is waar Ernst voor gaat.

En dat geeft ruimte, in je hoofd en in organisaties. Een veelzijdig collega, energiek en authentiek. Ernst kijk graag naar het grote plaatje en moedigt anderen aan om even te vertragen om weer tot focus te komen.

 • LinkedIn

Marcel Spek

Tandarts Marcel heeft een echte ondernemersgeest. Hij heeft een creatieve en nuchtere blik op mondzorg en de professionele context waarbinnen dit gebeurt. Marcel gelooft stellig in samenwerken maar weet ook dat vakspecialisten bij elkaar zetten, niet automatisch betekent dat er ook samengewerkt wordt.   

 • LinkedIn
Team Hostmanship bewerkt_0002_marcel.jpg

Jouw naam hier?

Bij Hostmanship zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent! Mensen die anderen kunnen inspireren en meenemen.

Ben jij die persoon? Dan moet je zeker contact met ons opnemen! 

Let op! We zoeken talenten (dus niet mensen die kunnen trainen, maar mensen die kunnen inspireren).

Nog steeds enthousiast?

Mail ons!!

DSC_0472_edited.jpg
bottom of page