top of page

Minor Hostmanship bij Stenden Hotel Management School

Met trots kunnen wij melden dat de Hostmanship Group in samenwerking met Stenden Hotel Management School de Minor Hostmanship heeft ontwikkeld. De basis voor deze minor is de Hostmanship Methode die helpt om standaard procedures te vertalen naar unieke ontmoetingsmomenten met gasten.

De wereld waarin we leven vraagt ​​om mensen die echt verbinding kunnen maken met andere mensen. Hoe creëer je een omgeving waarin medewerkers zich vrij voelen om op een eigen wijze contact te maken met gasten?


In deze minor scherp je je menselijke vaardigheden aan en leert je de Hostmanship© -filosofie toe te passen met behulp van de Hostmanship© -methode. Een unieke methode die standaardprocedures omzet in zinvolle interacties met gasten.


De Hostmanship© -methode is gebaseerd op wetenschappelijke artikelen en literatuur op het gebied van humanisme, gedragswetenschappen, sociologie en hospitality. Het benadrukt het menselijke deel van gastvrijheid door te laten zien hoe één uitzonderlijke ontmoeting het verschil kan maken. De Hostmanship© -methode volgt een vier stappen habits model. Deze methode maakt gebruik van bouwstenen die verbonden zijn met creativiteit, branding, waarderend onderzoek, intrinsieke motivatie, human mindset veranderingen en vele andere.


Samen met professionals uit de industrie en field-experts werk je aan realistische Design Challenges. Deze Design Challenges kunnen worden uitgevoerd in de vorm van een project, een onderzoek en andere vormen van actieve professionele producten. Je wordt ondersteund met mogelijkheden voor presentaties en publicaties. Je wordt bedreven in het uitnodigen van anderen voor duurzame dialogen tijdens kampvuursessies. Zo ontwikkel je jezelf tot erkend Hostmanship© Practitioner.


Aan het einde van de minor ontvang je een certificaat van voltooiing van de Hostmanship© Group.

De Minor Hostmanship is ontwikkeld door Rob van Vlokhoven (Hostmanship), Brenda de Zwaan (Stenden), Marco ten Hoor (Stenden), Erwin Losekoot (Stenden) en Macmillion Fernandes (Stenden).


Vanaf september 2021 kunnen studenten zich aanmelden. Wil je meer weten over de Minor Hostmanship? Neem dan contact met ons op!

317 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentit


bottom of page