top of page

Historie

Jan Gunnarsson is de grondlegger van Hostmanship, of Vardskapet zoals het in het Zweeds heet. Hij inspireert mensen over de hele wereld met zijn sterke persoonlijke toewijding voor deze unieke filosofie.

Hij is de auteur van de boeken Hostmanship, de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en From Boss to Host. 

Alexander de Vries ontmoette Jan Gunnarsson een aantal jaren geleden op een congres in de Verenigde Staten. Hij raakte geïnspireerd door Jan nadat hij zich jarenlang met de economische, financiële en commerciële aspecten van organisaties had beziggehouden. Hostmanship bleek de uitdaging waar Alexander naar op zoek was en hij heeft het concept inmiddels, samen met zijn team, succesvol bij diverse profit- en non-profit organisaties geïmplementeerd.

Jan Gunnarsson en Alexander De Vries (2008)

Historie

House of Hostmanship

Hostmanship heeft zich inmiddels bewezen en wordt meer en meer toegepast door organisaties. Dit trekt ook professionals aan, die graag met Hostmanship aan de slag willen gaan bij organisaties. Om te voorzien in deze vraag, hebben wij de House of Hostmanship opgezet. Dit is een samenwerking, waarbij je je als professional kan aansluiten bij de Hostmanship Group.

Om de originele gedachte en de kwaliteit van Hostmanship te kunnen waarborgen, is het niet toegestaan om zonder toestemming en zonder licentie van de Hostmanship Group, de Hostmanship filosofie, diensten en producten aan te bieden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze wens

Onze missie is de wereld mooier te maken met Hostmanship. Pure oprechtheid en authenticiteit dreigen soms in de vergetelheid te raken. Contacten met anderen zijn gekunstelde ontmoetingen aan het worden en onze ingestudeerde systemen en protocollen krijgen de overhand. Wij willen het menselijke aspect onder de aandacht houden.

Dit doen wij met een enthousiast team van diverse collega's. Ontdek hier wie wij zijn.

bottom of page