top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Hostmanship
Academy

Trainingen die je beter maken in het contact met jezelf en de ander.

headerfoto's16.jpg

Vergroten van jouw vakmanschap

De Hostmanship Academy is er voor professionals die hun vakmanschap willen verdiepen met human skills. Want het verschil maken doen je niet alleen door wat je kunt maar vooral door wie je bent. In contact met anderen ben jij de sleutel tot een onvergetelijke beleving. Onze programma's zijn gericht op het versterken van individuen en samenwerking en dragen bij aan menselijke en gastvrije organisaties.

 

Binnen de Academy werken we met Design Based Education. Een unieke aanpak die garant staat voor een eigentijdse vorm van leren.

Dit zorgt voor trainingen die opvallen omdat ze naadloos aansluiten bij de praktijk van de deelnemers. Zowel in vorm als in inhoud. Doordat het vertrekpunt de deelnemers zelf zijn, creëren onze trainers een hybride leeromgeving die altijd past. Met theorie en modellen die niet leidend zijn maar een hulpmiddel voor ontwikkeling en toepasbaarheid. Het resultaat? Persoonlijke groei, betere organisatieresultaten en meer betekenisgeving in je werk.

13.jpg

Hostmanship | Change

Certified Practitioner

In het Certified Hostmanship Practitioner Programma® laten we je kennis maken met het Hostmanship gedachtegoed en leren we je 'hoe' je het welkome gevoel in iedere ontmoeting tot leven kunt wekken. De gast-host metafoor geldt hierbij als 'werkend beginsel'. Vervolgens gaan we in co-creatie op zoek naar manieren om specifieke ontmoetingen te verbeteren in de reis van de gast binnen jouw organisatie.

Hierbij staat de vraag centraal; Hoe ontwerp je een omgeving/ context waarin Hostmanship de vanzelfsprekende keuze is? Hierdoor wordt Hostmanship niet een kopieer-baar trucje, maar een nieuwe gedrags-gewoonte die een waardevolle en memorabele indruk maakt op de ander!

Social domein | Professional  

Ondersteuningsgericht werken

Het instrument 'Positieve Gezondheid' geeft een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies, namelijk lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan.

70842720_2474254162651078_1343124887224451072_n.jpg

Persoonlijk leiderschap | Professional

De ander zien en begrijpen

In dit programma onderzoek je jouw aangeboren en aangeleerde gedrag aan de hand van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI). Met nieuw zelfinzicht en begrip voor anderen, weet jij waar jij het beste je energie in kan steken.

Wat kan er nog meer?

Meer informatie?

Wij denken graag met je mee over welke training bij jou past.

Voor verschillende opleidingen zijn er ook incompany mogelijkheden.

bottom of page