top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Cultuur
verandering

Werken aan menselijke

& gastvrije organisaties

headerfoto's22.jpg

Focus op duurzame gedragsverandering

Kies je voor Hostmanship, dan kies je voor een integrale aanpak waarbij we bij de start kijken naar wat er werkelijk nodig is om tevreden klanten en bevlogen medewerkers te creëren binnen jouw organisatie. Wij noemen deze stap ook wel 'definiëren.' Iedere organisatie kent zijn eigen uitdagingen. Het inkleuren van de juiste doelstellingen en aanpak is iets wat we daarom met en in de organisatie doen, passend bij de unieke context. Wij faciliteren de juiste gesprekken vanuit onze jarenlange ervaring in het creëren van Welcoming Cultures binnen verschillende branches.

Van service naar zingeving en plezier

Deze unieke en praktische aanpak zorgt ervoor dat de verandering uit de mensen zelf komt. Waarbij de samenhang en verbinding komt vanuit een inspirerend en bewezen concept. Medewerkers ervaren meer zingeving en plezier en klanten meer betrokkenheid en dienstbaarheid. Deze wederkerigheid is ook de sleutel om het tot een duurzame gedragsverandering te maken. 

Klantbeleving en werkplezier operationeel maken in gedrag én gevoel.

pulitzer_edited.jpg

Route naar een
menselijke organisatie

Een aantal universele Hostmanship principes blijken in al onze trajecten steeds weer werkend én bepalend voor de mate van succes:

Aan de binnenkant beginnen

Minimale inspanning, maximaal werkplezier

Human mindset in álle lagen

Inspirerende omgeving en experimenteerruimte

Focus op betere resultaten voor klant en medewerker

Verschillen waarderen en benutten

Met 5 sleutels naar een succesvolle implementatie

Met Hostmanship geven we mensen en organisaties het vertrouwen terug om weer te koersen en te beslissen vanuit het menselijke kompas. Waar veel organisaties houvast halen uit systemen, regels en protocollen, brengen wij samenhang aan vanuit andere principes. Met de 5 Hostmanship sleutels transformeren organisaties werkelijk naar een plek waar mensen graag werken en klant zijn. 

5-sleutels.jpg

Hostmanship mindset & toolset

De leefwereld en dagelijkse praktijk staat centraal in onze aanpak. Dat doen we door tussen de mensen op alle niveaus in een organisatie onze trajecten te implementeren. Door praktische consultancy te bieden waarbij we ons niet alleen op theorieën maar juist op gedragsverandering focussen. We werken met mindset maar hebben ook een Hostmanship toolset om klantbeleving en werkplezier te vergroten. Beproefde instrumenten waarvan we weten dat ze werken. Mits ze geladen zijn vanuit de organisatie zelf.

Werk waar we trots op zijn

Slider-Hostmanship-6.jpg

Krachtige eenvoud

Anders organiseren

bottom of page