top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Keynotes
& inspiratietalks

 Laat je inspireren door

onze sprekers

headerfoto's-27.jpg

Humor, herkenning en bewustwording

Een Hostmanship keynote zorgt ervoor dat iedereen weer scherp op het netvlies heeft wat écht belangrijk is: menselijk contact. Overweeg je één van onze sprekers? Verwacht een ludieke keynote, die energie geeft en boordevol tips waarmee je dezelfde dag nog aan de slag kan. Samen bespreken we je wensen zodat er de juiste accenten gelegd worden voor jouw organisatie. Passend bij je doel en doelgroep.

 

Één ding is zeker: met onze ervaren sprekers haal je gegarandeerd inspiratie in huis.

Een selectie van de mogelijkheden

Mag het iétsjes menselijker?

Bas Hoogland.JPG

Bas Hoogland

Veelgevraagd spreker, Hostmanship ambassadeur en al jarenlang een gewaardeerde collega; 'mister klantvriendelijkheid' Bas Hoogland. Hij was ‘founding father’ én 19 jaar commercieel directeur van Landal GreenParks. Onder zijn leiding groeide het bedrijf naar 75 parken en won het vele consumenten prijzen. In die tijd won Landal “Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland” en in de jaren erna eindigden ze steevast in de top 5. Bas zelf werd uitgeroepen tot “Klantvriendelijkste Directeur van Nederland”. Een aantal jaren geleden koos hij voor een rustiger tempo. Van 13.000 huisjes terug naar 2. Hij verhuisde naar de heuvels van Zuid-Limburg en werd gastheer van De Heerlijkheid Vijlen Op het podium geeft Bas volop gas en deelt hij zijn geleerde lessen met humor en op enthousiaste wijze: 'hoe word je het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland?' Een toepasbaar verhaal, recht uit zijn hart met een aantal tips die voor een verandering zorgen. En dat onder het motto ‘aardig zijn kost niks’ en ‘wat leuk is kost geen moeite’.

keynote-rob.jpg

Rob van Vlokhoven

Al jarenlang is Rob gefascineerd door het WOW-gevoel en de ontmoetingen die daartoe leiden. Op het podium onderzoekt hij de ingrediënten van deze momenten die vaak groots zijn in hun eenvoud. Hij verleidt professionals om anders te gaan kijken en zo te ervaren dat de kansen om in ieder contact iets van jezelf te geven, er al zijn.

Met krachtige voorbeelden en prikkelende verhalen brengt hij Hostmanship tot leven. Rob staat niet voor niets bekend als storyteller en Hostmanship Designer. Zijn lat ligt hoog en daarmee daagt hij organisaties uit: ‘Mag het iétsjes menselijker?’

keynoteAlex2.jpg

Alexander de Vries

Meesterstrateeg Alexander heeft samen met zijn team Hostmanship groot gemaakt binnen en buiten Nederland. Op het podium put hij uit die jarenlange ervaring van werken met organisaties op het gebied van leiderschap, cultuur en dienstverlening. Hij komt tot de kern, weet wat wel maar ook wat niet werkt en geeft stof tot nadenken.

 

Wat kenmerkt de cultuur van een organisatie die succesvol mensen aan zich weet te binden? Welk leiderschap hoort daarbij? Welke plek heeft 'the human touch' in een digitale wereld? Alexander verbindt strategie met de praktijk en geeft een inspirerende route naar 'de de dingen werkelijk anders doen.'

Meer informatie?

Wij helpen je graag met de invulling van je dag

en denken met je mee over alle mogelijkheden.

keynote-ron-groothuis.jpg

Ron Groothuis

Op het podium, groot of klein, is Ron een echte inspirator. Met herkenbare verhalen, een nuchtere blik en veel interactie met het publiek. Ron voelt zich bijzonder thuis in de zorg, onderwijs en gemeenteland maar als ervaren Hostmanshipspecialist weet hij elk publiek te boeien. 

 

Al ver voor dat hij wist hoe het heette, paste hij in zijn werk de uitgangspunten van Hostmanship en Dienend Leiderschap toe. Steeds stond 'het kijken door de ogen van de ander' centraal. Nu helpt hij organisaties om deze uitgangspunten tot leven te brengen. Ron is een man van de inhoud en het mag best een beetje schuren, maar altijd met veel humor en vanuit verbinding. 

bottom of page