top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Hostmanship
experiences

Leren en inspiratie buiten je eigen frame

headerfoto's35.jpg

Een ander perspectief ervaren

Ben je op zoek naar een leerzame dag, waar je aan den lijve kunt ervaren wat Hostmanship betekent? Dan is een Hostmanship Experience iets voor jou! Tijdens dit inspiratiemoment staat het daadwerkelijk ervaren van Hostmanship centraal. Je gaat op bezoek bij een unieke organisatie en krijgt een kijkje in de keuken. De kracht van kruisbestuiving en een ander perspectief zijn de succesingrediënten van een Hostmanship Experience. Raak verwonderd en verrast, juist doordat veel anders gaat dan in jouw organisatie. Let op! Dit is niks voor jou, wanneer je de dingen op dezelfde manier wilt blijven doen als eerst. Want de frisse inzichten die je opdoet, zorgen er gegarandeerd voor dat je ook zelf aan de slag wil.

"Het DeLaMar theater is echt vanuit de lijnen van Hostmanship opgezet."

DeLaMar.jpg

Kijkje achter de schermen van het DeLaMar theater

Met deze experience bent je te gast op één van de mooiste plekken van Amsterdam, namelijk het DeLaMar theater. Dit prachtige theater werkt sinds 2010 samen met House of Hostmanship en biedt daarom het perfecte decor om onze filosofie in de praktijk te zien. Ervaar hoe zij 'de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn,' tot in de puntjes uitdragen. Niet alleen ervaar je zelf hoe het voelt als mensen er alles aan doen om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen, ook krijg je een uitgebreide rondleiding door een enthousiaste Host van het DeLaMar theater. Na deze rondleiding weet je hoe de medewerkers voor en achter de schermen hun rol als Host vervullen. 

Benieuwd hoe dat er uit ziet?

Hostmanship Experience op maat

Naast de DeLaMar theaterexperience is het ook mogelijk om voor een Hostmanship Experience op maat te kiezen. Ons team maakt dan speciaal voor jouw organisatie een Experience die past bij jouw mensen en vraagstukken. Zo waren wij eerder te gast bij bijvoorbeeld Apenheul, Bilderberg hotel Keizerskroon, Zorghotel Merlinde en het Rijksmuseum.

Slider-Hostmanship-apenheul.jpg

Apenheul

Voor welke experience gaan jullie?

Iets voor jouw organisatie?

Wij denken graag met je mee over welke experience en aanpak

passend is voor de vraagstukken van jouw organisatie.

bottom of page