top of page
4743C9D3-60E7-41FD-A695-2672E716F6CC.jpeg
boekje-klein.jpg

Leiderschaps
ontwikkeling

Voor leiders die willen groeien in

wie ze zijn en niet in wat ze doen

headerfoto's7.jpg

Leidinggeven als een host

In samenwerking met de Greenleaf Academy for 21st Century Leadership bieden wij exclusieve leiderschapsprogramma's op maat gebaseerd op het gedachtengoed van Dienend Leiderschap.  Een effectief leider is in de eerste plaats gecommitteerd aan groei van medewerkers. ​Geen leiderschapsstijl maar een mindset. De relatie en niet de positie bepaalt het resultaat. De Servant-Leadership mindset gaat over leiden op basis van gedeelde waarden, doelen en ambities gericht op  persoonlijke, maatschappelijke en ecologische duurzaamheid.

13.jpg

Voor wie?

Voor iedere organisatie die haar (aankomende) leidinggevenden wijzer wil laten worden, wil laten leren en ontwikkelen. Die enthousiast wordt over thema's als de kunst van relaties bouwen, kennis samen brengen en luisteren door vragen te stellen als belangrijke kwaliteit in de organisatie. Die wil dat er gewerkt wordt vanuit een mindset van faciliteren en verbinden. 

Greenleaf Academy

De Greenleaf Academy ondersteunt de individuele ontwikkeling van toekomstige en huidige leiders en leiderschap in organisaties. Het is een platform voor mensen die affiniteit hebben met het het leiderschapsprincipe van Servant Leadership en van daaruit willen bouwen aan persoonlijke ontwikkeling, een inclusieve en menselijke organisatiecultuur met bewustzijn voor de tijdsgeest waarin we ons bevinden. Medewerkers laten groeien, met plezier werken, excellente klantbeleving en waarde toevoegen aan de samenleving als geheel.

Praktisch

Met de Greenleaf Academy bieden wij verschillende maatwerktrajecten aan. Zo hebben wij een leergang voor ervaren leiders maar ook een traject voor Young Professionals. Wij adviseren je graag over wat de juiste keuze is voor de ontwikkelvragen binnen je organisatie.

keizerskroon experience 3.JPG

"Een snelkookpan waarin je samen met anderen razendsnel groeit als leider."

The next chapter

Benieuwd naar wat de volgende stap kan zijn? Of behoefte aan wat meer uitdaging?

Misschien is de leergang 21st Century Servant Leadership wel iets voor jou!

Slider-Hostmanship-15.jpg

Leergang Servant Leadership

In samenwerking met de Greenleaf Academy

Meer informatie?

Wij denken graag met je mee over welke training bij jou past.

Voor verschillende opleidingen zijn er ook incompany mogelijkheden.

bottom of page