Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Uit Liefde

VERSCHENEN 14/2 10:25
Ontbijt op bed...'omdat ik altijd zo blij van jou word.' 


Als ik in mijn weekend door de berichten op Facebook blader, kom ik op zondag eigenlijk altijd een bericht tegen van Henk. Iedere zondag plaatst hij een foto van een ontbijtcreatie. Een gezichtje van brood en alles wat hij nog meer in de koelkast heeft gevonden.

‘Uit liefde en dat doe ik al ruim veertig jaar,’ is wat Henk Dillerop als motivatie geeft voor de bijzondere zondagse ontbijtjes voor zijn vrouw. Elke dag maakt hij voor zijn vrouw een ontbijtje en op zondag doet hij iets grappigs.

Henk vertelt dat zijn vrouw het nog steeds verrassend vindt en ik kan mij daar alleen maar bij aansluiten. Naast een tikkeltje jaloezie (lijkt mij ook wel wat, iedere dag ontbijt op bed), ben ik ook verwonderd over waarom dit kleine gebaar mij ontroert. Het antwoord is net zo simpel als de vraag. Het zijn ‘de kleine’ dingen die er toe doen. Precies hetgeen wat mij ook aantrekt in werken met Hostmanship. Deze ontbijtjes zijn voor mij het voorbeeld hoe je groots kunt zijn in de kleine dingen. In het bijzonder wanneer het met liefde gedaan wordt.

Carolien

Henk Dillerop is opa, ex-gevangenisdirecteur, kunstenaar, dichter en nog veel meer. Momenteel is hij druk met het project ‘kunstenaar laat je kunsten zien’ in Leeuwarden.  

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus