Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Designer Outlet Roermond is best presterende outlet van Europa

VERSCHENEN 3/4 10:51

Het afgelopen jaar is het Designer Outlet Roermond wederom in de prijzen gevallen. Zo is het outlet center niet alleen het best presterende outlet van Europa, maar ook het meest mooie/ aantrekkelijke center. Dit is overigens niet helemaal een verrassing, want Designer Outlet Roermond speelt eigenlijk al jaren de finale van de Champions League in de outlet-branche.

Het designer aanbod, de locatie en de interactie met de hosts; al deze elementen dragen hun steentje bij aan de totaalbeleving van het center. De lat ligt hierbij hoog en valt te vergelijken met andere sterspelers op het gebied van klantbeleving, zoals airlines, hotels en de Disney themaparken. De missie van McArthurGlen (eigenaar outlets) is dan ook niet voor niets: To create the finest designer outlet experience in Europe.

Om ook de aankomende jaren weer een gooi te doen naar de titel ‘Beste outlet van Europa’ opent Designer Outlet Roermond in het tweede kwartaal van 2017 alweer ‘fase 4’. In deze fase worden 50 tot 60 nieuwe designer brands toegevoegd aan het huidige winkelaanbod. Tegelijkertijd wordt van het momentum gebruik gemaakt om de reeds bestaande gebouwen te voorzien van een nieuwe frisse look en de infrastructuur flink onder handen te nemen.

Daarnaast blijft het Customer Service Advisor-team zich verder ontwikkelen als Hosts door het Hostmanshipgedachtegoed dmv halfjaarlijkse coaching en training en maandelijkse mystery visits steeds verder te vertalen naar de manier waarop waarop zij alle klanten vanuit alle landen welkom heten. Laat je dus eens verrassen door de gastvrije Hosts in Roermond en scoor ondertussen een in het oog springend designer-artikel! Overigens niet alleen Roermond, maar ook de outlets in Berlijn, Wenen en Hamburg omarmen het Hostmanship gedachtegoed.

Bron:

http://www.mcarthurglengroup.com/news/roermond-voted-as-the-best-performing-and-most-beautiful-outlet-centre-in-europe-2016.aspx

http://www.haslinger-immobilien.de/fileadmin/user_upload/Galerie/Vermietung/Brenner/ecostra_press_release_ocpre-2016_english.pdf

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus