Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Welkom bij KARWEI

VERSCHENEN 3/4 10:44

KARWEI heeft de afgelopen jaren een belangrijke strategische keuze gemaakt om zich als bouwmarkt te focussen op het inspireren van jonge, vrouwelijke consumenten. Vrouwen bepalen namelijk in grote mate hoe de inrichting van het huis wordt vormgegeven en welke kleuren er worden gebruikt.

Het assortiment en de uitstraling van de winkel worden toegespitst op deze nieuwe winkelformule. De eerste pilotstores (Uden en Goirle) zijn inmiddels al geopend.
In deze KARWEI bouwmarkten zijn zodoende meer en meer kwaliteitsvloeren, design verlichting, raam- en wanddecoratie te vinden.

Deze strategische keuze heeft als consequentie dat er straks minder mannen in een overall met verfvlekken te zien zullen zijn bij KARWEI dan andere bouwmarkten, aldus Machiel van der Sluijs – Formuledirecteur KARWEI. Dit vraagt dus ook iets van de medewerkers. Zij zullen namelijk op geheel nieuwe wijze de interactie met de gast aan moeten kunnen gaan; veel inspirerender, persoonlijker en met kennis over decoratie.

Middels het ‘Welkom bij KARWEI’-programma gaat Hostmanship Group KARWEI helpen om deze transformatie verder vorm te geven. Het programma zal zich niet alleen toespitsen op het contact met de gast op de winkelvloer, maar zal ook het onderlinge contact tussen medewerkers en de samenwerking tussen winkel en hoofdkantoor behelsen. Een complex programma dus, maar gelukkig is dat ‘Geen punt, bij KARWEI’!

Bron:

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus