Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Gecertificeerde coaches in Gemeente Arnhem!

VERSCHENEN 1/3 16:51

In het bijzijn van ondermeer wethouder Ine van Burgsteden en de gemeentesecretaris Rob van Wuijtswinkel ontvingen Lucila Hager en Steve van den Boogaard van de gemeente Arnhem op 15 februari 2017 hun certificaat Certified Host.

Tijdens hun pitch vertelden ze niet alleen over hun eigen ontwikkeling en dat van hun teams maar lieten ook interessante resultaten zien. Door hun inspanningen en dat van hun teams steeg het aantal tevreden klanten bij het KCC met 10% naar 85%. Ook het welkome gevoel steeg naar 86%. Door het toepassen van de zes keuzes van Hostmanship is nu 85% van de klanten tevreden met de beantwoording van hun vraag. Een stijging van ruim 20%. Een resultaat waar de medewerkers van het KCC van de gemeente Arnhem trots op mogen zijn!

Lucila en Steve zijn inmiddels dè ambassadeurs van Hostmanship bij de gemeente Arnhem. Ze worden met regelmaat gevraagd door andere afdelingen om het verhaal van Hostmanship te vertellen en hun ervaringen te delen. Voor 2017 is hun ambitie om Hostmanship een onderdeel te laten uitmaken van het opleidingsprogramma van de gemeente Arnhem, om Hostmanship op te laten nemen in de jaarplannen én om alle processen binnen de gemeente structureel te laten toetsen op Hostmanship.

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus