Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Je welkom voelen bij Surplus Zorg

VERSCHENEN 23/7 14:9

Eerste wapenfeit samenwerking Hostmanship Group en P5Com. Surplus, een zeer gewaardeerde klant van P5COM wilde medewerkers, naast processen te verbeteren en efficiënter te werken, beter in de gelegenheid stellen om zorg te verlenen op een persoonlijke manier. ‘Betere zorg wordt geleverd waar medewerkers en cliënten zich prettig voelen’.

Met deze gedachte besloten Surplus en P5COM in 2014 om naast Operational Excellence, Service Excellence onderdeel te maken van het nieuwe dienstverleningsconcept, ‘Zorgen zonder Zorgen’.

Vanuit onze samenwerking besloot P5COM om Carlijn Simons in te vliegen zodat naast Operational Exellence, waarin P5COM expert is, Service Excellence te laden door middel van Hostmanship zodat dit een blijvend onderdeel zou worden binnen de zorgverlening van Surplus.

Carlijn Simons heeft een jaar lang als onderdeel van het projectteam Service Excellence een plek gegeven binnen het nieuwe zorgconcept. De Hostmanship filosofie diende hierbij als basis voor de wijze waarop bejegening is ingestoken en de workshops die alle medewerkers hebben gevolgd. Hierdoor zijn rayonmanagers, afdelingshoofden en medewerkers in staat gesteld om dialoog te voeren over de menselijke aspecten rondom zorg en zo samen te verbeteren en succes te vieren. De auw en wow kaarten zijn daarbij ingezet als instrument om concrete voorbeelden te genereren om de dialoog op gang te brengen. Wilt u lezen wat Surplus zelf zegt over de resultaten van het traject? Lees dan hier het artikel ‘je welkom voelen bij surplus zorg’.

Heeft u vragen over dit traject of over de mogelijkheden die wij bieden om een soortgelijke aanpak vorm te geven neem dan contact met ons op via info@hostmanship.nl of bel ons op 035 5247420.

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus