Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Nieuw: Kijkje in de keuken bij het DeLaMar theater

VERSCHENEN 4/5 9:7

Op 25 juni biedt FMM Academy u een kijkje in de keuken bij het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dit tot de verbeelding sprekende theater is geheel volgens de principes van Hostmanship georganiseerd en heeft het warme welkom in al haar processen geïntegreerd.

Tijdens dit zeer inspirerende ‘kijkje in de keuken bij DeLaMar Theater’ krijgt u kennis en inzicht wat er nodig is om Hostmanship op een effectieve wijze te integreren in uw bedrijfsvoering.

Programma

13.00 uur Ontvangst

13.30 uur Opening

13.40 uur Inleiding Hostmanship – Alexander de Vries

14.15 uur Case ABN AMRO

14.45 uur Pauze

15.15 uur Case Groene Hart Ziekenhuis

15.45 uur Case De La Mar

16.30 uur Afsluiting en netwerkborrel

DeLaMar Theater

Samen met circa 110 medewerkers streeft Bob van Beek, operationeel manager van het DeLaMar theater, er keer op keer naar om de 500.000 bezoekers die jaarlijks het theater bezoeken een onvergetelijke avond te bezorgen.  

Tijdens de presentatie van Bob krijgt u een rondleiding door het theater en zal er een vertaling worden gemaakt van theorie tot praktijk. Tevens zal er verteld worden over de ontwikkeling van het concept en wat de impact is op de beleving van de gasten. Hoe werk je met je operationele medewerkers samen om het gewenste resultaat te bereiken?

Het Groene Hart Ziekenhuis

‘De patiënt als partner’ is een van de strategische keuzes van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ). De patiënt anno nu kiest steeds bewuster en een groot deel van die keuze wordt bepaald hoe de patiënt bejegend wordt. Om hier effectief invulling aan te geven is in 2012 een pilot Hostmanship gestart. Inmiddels is Hostmanship gedachtegoed omarmd door vrijwel alle maatschappen binnen het ziekenhuis. Belangrijke reden is dat Hostmanship ook sterk appelleert aan het nemen van verantwoordelijkheid, en een ander speerpunt binnen de strategie van het GHZ, ‘De verantwoordelijke medewerker’, hiermee invulling geeft.  

ABN AMRO

De klant centraal is belangrijk binnen de ABN AMRO. In 2013 is het facilitaire bedrijf van ABN AMRO gestart met Hostmanship. Inmiddels zijn het MT en de teamleiders opgeleid als Hostmanship Coach. Speerpunt binnen het Hostmanship programma is het samen met de leveranciers verbeteren van een integrale dienstverlening. Deze aanpak leidt niet alleen tot een betere dienstverlening voor de klant, maar ook tot een effectievere samenwerking tussen de verschillende leveranciers onderling. 

Doelgroep

Dit kijkje in de keuken is ontwikkeld voor facility managers van organisaties die de ambitie hebben een onderscheidend facilitaire dienstverlening te ontwikkelen, implementeren en borgen. 

Deelname

Deelname aan het kijkje in de keuken kost € 390 (excl. btw) per persoon. Indien u een abonnement op Facility Management Magazine heeft, ontvangt u € 50 korting op de deelnameprijs. Om aanspraak te kunnen maken op deze korting dient u het abonneenummer te vermelden bij uw aanmelding.

U kunt zich hier inschrijven.

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus