Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

Start strategische samenwerking met P5COM

VERSCHENEN 23/2 12:48

Per 1 juni 2015 zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met het consultancybureau P5COM. Wij zien elkaars expertise als een goede aanvulling op onze eigen dienstverlening. P5COM houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van operationele en structurele prestatieverbeteringen in met name zorgorganisaties, maar ook bij gemeenten en woningcorporaties. 

Wij zijn specialist in het creëren van een cultuur die gekenmerkt wordt door het in de dagelijkse praktijk brengen van de gedragingenkunst, Hostmanship. 'De kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn'. Dit vraagt om een houding en gedrag van medewerkers, waarbij dienstbaarheid en verantwoordelijkheid centraal staan. 

Het is belangrijk dat medewerkers onderling goed kunnen samenwerken en de sfeer goed is. Een belangrijke randvoorwaarde hiervoor is dat de bedrijfsprocessen goed georganiseerd zijn. Dit is de expertise van P5COM, waar wij als Hostmanship Group gebruik van maken. “Zo versterken wij elkaar”, aldus Alexander de Vries.

Lees hier het volledige persbericht over de samenwerking.

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus