Vad är Värdskap?
QUOTES OVER HOSTMANSHIP

Service is wat je geeft, Hostmanship is hoe je het laat voelen

CONTACT
Crailoseweg 22
1272 EV Huizen, Nederland

Telefoonnummer
035 524 74 20
info@hostmanship.nl
SOCIAL MEDIA
Afdrukken

DeLaMar zoekt WOW-medewerkers

VERSCHENEN 3/9 12:0

Een bezoek aan het DeLaMar Theater in Amsterdam staat al sinds de opening garant voor een unieke avond uit. Dit is niet alleen te danken aan het mooie theater en de herkenbare programmering, maar ook aan het ervaren Hostmanship.

Het DeLaMar Theater streeft ernaar om door alle gasten gezien te worden als het beste theater van Nederland en wil hiermee een duidelijke voorbeeldrol innemen als cultureel bedrijf. Om dit dagelijks waar te maken introduceert het DeLaMar Theater in samenwerking met de Hostmanship Group de ‘DeLaMar Hostmanship Academy’.

Het doel van deze Academy is om de dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen en ook het onderscheidend vermogen als goede werkgever te vergroten. De route naar excellente Hostmanship start immers van binnen met het verwelkomen van alle medewerkers.

De eerste stap is het vinden van de meest talentvolle mensen in de stad, ofwel de 'WOW-medewerker'. Degene die door de selectie komen welke start met een motivatie-video van jezelf volgen vanaf de eerste dag een aantrekkelijk ontwikkelingsprogramma dat inspeelt op het theaterproduct, de dienstverlening en het persoonlijk leiderschap. Een baan binnen het DeLaMar Theater doe je er dus niet eventjes bij, maar is een commitment om het beste van jezelf te leren geven.

Ben je benieuwd of jij geschikt bent voor deze geweldige uitdaging, of ken je iemand die jij direct als WOW-medewerker binnen het DeLaMar Theater ziet werken, check dan de vacature op http://delamar.nl/hostmanshipacademy.

 

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger
blog comments powered by Disqus