Afdrukken

DeLaMar Experience

Laat je inspireren tijdens de DeLaMar Experience

Ben je op zoek naar een inspirerende middag, waar je aan den lijve kunt ervaren wat Hostmanship betekent? Neem dan deel aan de DeLaMar Experience. Je wordt getrakteerd op een middag vol inspiratie op een van de mooiste plekken van Amsterdam, namelijk het DeLaMar theater. Dit prachtige theater werkt sinds 2010 samen met de Hostmanship Group en biedt daarom het perfecte decor om onze filosofie in de praktijk te zien. Ervaar hoe zij 'de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn' tot in de puntjes uitdragen. Raak verwonderd en verrast en laat je in de watten leggen.

Wat kun je verwachten:

Niet alleen ervaar je zelf hoe het voelt als mensen er alles aan doen om je ervaring zo prettig en welkom mogelijk te maken, ook krijg je een uitgebreide rondleiding door een enthousiaste Host van het DeLaMar theater. Na deze rondleiding weet je hoe de medewerkers voor en achter de schermen hun Hostmanship inzetten tot in de details. Dan is het tijd om zelf in actie te komen en wat onderzoek te verrichten. Je gaat op Safari! De medewerkers van Hostmanship nemen je op inspirerende wijze verder mee in het Hostmanship gedachtegoed. 

In het kort:

  • Ontvangst met koffie & thee
  • Inspiratie
  • Rondleiding door het theater, voor en achter de schermen 
  • Op Safari
  • Basis en Wow
  • Afsluiting met borrel (optioneel)

De unieke DeLaMar Experience wordt op maat  gemaakt, zodat je samen met je collega's een dag beleven die bij jouw organisatie past en tot de verbeelding spreekt. Ben je nieuwsgierig? Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Je kunt ons bellen op 035 5247420 of stuur een e-mail naar info@hostmanship.nl

Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten tijdens de DeLaMar Experience.

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger