Summer Course 1 & 2 augustus: Certified Host

Summer Course 1 & 2 augustus: Certified Host

Een ‘welcoming culture’ ontwikkel je van binnenuit. Om dit proces effectief en versneld te laten verlopen leidt de Hostmanship Group een selecte groep van medewerkers op tot Certified Host. We gaan de Certified Hosts leren om een welkome cultuur te realiseren middels het Hostmanship gedachtegoed. 

De Certified Host stimuleert het bewustzijn rondom Hostmanship op inspirerende wijze, zet mensen in beweging door de dialoog aan te gaan en initieert acties die als doel hebben het interne en externe Hostmanship te vergroten.

Het uitgangspunt is dat de coach zelf ‘de borgingspin’/ ‘change agent’ is. Hostmanship vraagt dus om enthousiasme voor het onderwerp, een onderzoekende houding en lef. Heel veel lef! Realiseer je ook dat Hostmanship geen project is met een duidelijke start- en einddatum, maar een bewuste keuze is om het beste in jezelf naar boven te halen en het beste in de ander te zien. Een groot goed in deze snel veranderende maatschappij. 

De opleiding wordt via een zogenaamde ‘open inschrijving’ gegeven wat inhoudt dat de cursisten van verschillende organisaties afkomstig zijn om zo de uitwisseling van ervaring en kennis te stimuleren

Deze zomer starten we weer met een nieuwe klas. De opleiding bestaat uit 6 modules verdeeld over 4 dagen. De doorlooptijd van de opleiding is 4 maanden.

Reserveer de volgende data in de agenda:

- Telefonische intake van een uur: 19 of 21 juli
- 2-daagse bij ons op kantoor in Huizen: 1 en 2 augustus
- Dag 3: 23 augustus (dagdeel)
- Intervisie 1-op-1: 10 en 11 oktober (2 uur)
- Dag 4: 21 november (dagdeel)
- Telefonisch consult en mail mag gedurende het programma altijd. 

Voor meer informatie bel 035-524 74 20 of stuur een mail naar info@hostmanship.nl