Greenleaf Executive Programma (start oktober 2019)

Greenleaf Executive Programma (start oktober 2019)

In het Executive Programma van de Greenleaf Academy ben je het beste op je plek wanneer je in de positie bent om vanuit strategie verandering aan te brengen in jouw organisatie. Je bent bevoegd om op strategisch en tactisch niveau beslissingen te nemen en wilt graag met andere executives sparren over het maken van de juiste keuzes als mens en leider.

In april 2019 start weer een nieuwe groep. Kijk voor deactuele data op de website van de Greenleaf Academy

In 2018 hebben wij onze diensten voor organisaties uitgebreid met de Greenleaf Academy; ons eigen leiderschapsinstituut. Hiermee halen wij meer dan 15 jaar aan ervaring en zeer gekwalificeerde professionals op het gebied van Servant-Leadership in huis. Deze vorm van leiderschap is complementair aan Hostmanship in de ontwikkeling naar organisaties waar klanten en medewerkers welkom zijn.  

Ervaren leidinggevenden maar ook young professionals kunnen bij de Greenleaf Academy terecht voor deelname aan één van onze open leergangen of incompany trajecten. Benieuwd naar alle mogelijkheden en naar welke leiderschapsvragen beantwoord worden? Neem vooral contact op.