Certified Hostmanship Practitioner start september (vol)

Certified Hostmanship Practitioner start september (vol)

Certified Hostmanship Practitioner gaat in september weer van start!

Helaas is de groep van september helemaal vol. Je kan nog wel opgeven voor de groep in november.

Een ‘welcoming culture’ ontwikkel je van binnenuit. Om dit proces effectief en versneld te laten verlopen leidt de Hostmanship Group een selecte groep van medewerkers op tot Certified Hostmanship Practitioner. We gaan de Hostmanship practitioners leren om een ‘welcoming culture’ te realiseren middels het Hostmanship gedachtegoed. 

De Hostmanship Practitioner stimuleert het bewustzijn rondom Hostmanship op inspirerende wijze, zet mensen in beweging door de dialoog aan te gaan en initieert acties die als doel hebben het interne en externe Hostmanship te vergroten.

De Hostmanship Practitioner als change agent
Het uitgangspunt is dat de Hostmanship Practitioner zelf ‘de borgingspin’/ ‘change agent’ is. Hostmanship vraagt dus om enthousiasme over het onderwerp, een onderzoekende houding en lef. Heel veel lef! Realiseer je ook dat Hostmanship geen project is met een duidelijke start- en einddatum, maar een bewuste keuze is om het beste in jezelf naar boven te halen en het beste in de ander te zien. Een groot goed in deze snel veranderende maatschappij. 

Open inschrijving
De opleiding wordt via een zogenaamde ‘open inschrijving’ gegeven, wat inhoudt dat de cursisten van verschillende organisaties afkomstig zijn om zo de uitwisseling van ervaring en kennis te stimuleren

In 2018 starten we weer met nieuwe groepen. De opleiding bestaat uit 6 modules verdeeld over 4 dagen. Voorafgaand is er een telefonische intake van een uur. De doorlooptijd van de opleiding is 4 maanden.

Voor meer informatie bel 035-524 74 20 of stuur een mail naar info@hostmanship.nl