Dag van de Bewoner - 23 november 2017

Dag van de Bewoner -   23 november 2017

Op donderdag 23 november vindt de Dag van de Bewoner plaats in het Krachtstation in Utrecht. Hoe maak je een bewoner gelukkig? Deze vraag staat centraal tijdens dit evenement, dat georganiseerd wordt door Renda. Deze dag is interessant voor iedereen die zich verbonden voelt met de woningbouwsector.

Hostmanship als rode draad

Hostmanship loopt als een rode draad door deze dag, met Jeroen van Hattum als Host. Om 10 uur inspireert hij de aanwezigen met een interactieve workshop over de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Ook blikt hij aan het eind van de dag samen met de deelnemers terug wat deze dag heeft gebracht. 

In het breakout-gedeelte bundelen Ron Groothuis van House of Hostmanship en Talen Vastgoedonderhoud hun krachten en inspireren de deelnemers aan de hand van een praktijkcase bij Mitros in de sessie ‘op weg naar bewonersgericht dienstverlenen’.

Flinke korting

Wil je deelnemen aan deze inspirerende dag? Als je bij inschrijving de actiecode Hostmanship17 invult, dan ontvang je een flinke korting van 100 euro en betaal je slechts 195 euro. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheid vind je hier