Roel Wieringa

Het begint bij een gezamenlijke droom!

Zijn carrière is ooit begonnen in de Horeca. In een vijfsterren hotel mocht Roel Wieringa het vak leren. Daar leerde hij wat welkom betekende, daar leerde hij WOW momenten creëren, verrassen door net iets meer te doen dan men verwacht en elke dag verbeteren. Persoonlijke aandacht! Daar ging het om in essentie. Iedereen kon de visie en de missie van het hotel dromen. Elke dag vertelden we elkaar in een staand overleg wat je persoonlijke bijdrage was om de missie te doen slagen en hoe je het vandaag nog beter ging doen dan gisteren. Die ervaring heb ik tot in de finesses verder uitgewerkt en meegenomen naar de zorg”.

Roel Wieringa is een DOENER.

Dienstbaar, Ondernemend, Enthousiast, Netwerker, Empathisch en Resultaatgericht. Hij helpt al zo’n 20 jaar organisaties bij mensgerichte ontwikkeling en ouderenzorg heeft zijn hart gestolen. In de rollen van interim-manager, projectleider en consultant staat hij helemaal in zijn kracht bij holistische en mensgerichte organisatieontwikkeling naar eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid.

Maar hij begint steevast bij die gezamenlijke droom. Samen met u maakt hij de klantreis. Welke waarden zijn belangrijk? Welke kaders spreek je af? Samen ontwikkelen in een constante dialoog met elkaar, samen doen én van elkaar leren. Met als resultaat meer werkplezier, nauwelijks verzuim en een tevreden klant.

“Als dat lukt ben je als organisatie écht onderscheidend. Daar komen graag nieuwe medewerkers op af, die je vanaf de eerste dag met een goed onboarding programma welkom kunt heten”, vertelt Roel vol passie.

Roel’s droom is een gastvrije wereld met oprechte aandacht, vertrouwen en respect voor elkaar.

Wilt u uw droom delen met Roel? Bel hem gerust op telefoonnummer: 06-54296112 of stuur een mail naar roel@hostmanship.nl