Afdrukken

Stel je eens een wereld voor waarin iedereen zich welkom voelt. Waar op je gerekend wordt en waar men blij is met je komst. Waar iedereen elkaar zorgvuldig, waardig en respectvol behandelt,  wie of wat of waar je ook bent.

Die wereld creëren is onze missie. Omdat wij geloven dat dit de basis is voor duurzaam succes van mensen en organisaties.

In onze aanpak richten we ons op bedrijven en organisaties die dagelijks met klanten, patiënten, medewerkers, bezoekers, studenten, burgers of cliënten te maken hebben. Die organisaties helpen wij een cultuur te realiseren waarin het verwelkomen van jezelf, elkaar en anderen centraal staat.

Sinds de oprichting van de Hostmanship Group omarmen steeds meer organisaties, waaronder gemeenten, zorginstellingen, facilitaire dienstverleners, banken, kinderopvang- en onderwijsinstellingen, retailbedrijven en culturele instellingen de Hostmanship filosofie. Nu mensen steeds vaker vervangen worden door techniek, is onze missie echter actueler dan ooit. In het spanningsveld tussen machine en emotie is Hostmanship de verbindende factor.

 

 

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger