Afdrukken

Masterclass ‘Employee experience’ (DeLaMar)

DeLaMar Theater x Hostmanship Group

Gelukkige werknemers die met plezier werken zijn essentieel om tevreden klanten te hebben, te behouden en om positieve bedrijfsresultaten te behalen. Organisaties die actief werken aan het geluk van hun personeel zijn succesvoller. Je behoudt mensen met de juiste instelling, kennis en vaardigheden door hen op een positieve manier aan de organisatie te verbinden. Hierdoor creëer je een cultuur die bij de organisatie past, zorg je voor een positieve reputatie als werkgever en nemen de verloopkosten af.

DeLaMar Theater in Amsterdam heeft vanaf de heropening in 2010 bijzonder veel aandacht besteed aan haar Employee experience. Zij streven naar het aantrekken van de beste werknemers om zo het leukste theater van Nederland te zijn. Van het werven van kandidaten tot het afscheid nemen van waardevolle werknemers: aan alles is en wordt gedacht.

Wat gaan we doen:

Tijdens de masterclass ‘Employee experience’ laten specialisten van de Hostmanship Group en DeLaMar Theater zien hoe deze organisatie dankzij de Hostmanship® filosofie zo succesvol is in het aantrekken en behouden van talent en hoe je dit naar je eigen praktijk vertaalt.

Programma:

12.30- Ontvangst met lunch

13.15- Welkomstwoord door specialist van DeLaMar

13.25- Uitleg Employee Experience

14.20- De Employee Experience van DeLaMar Theater

15.20- Vertaling naar jouw eigen praktijk                      

16.00- Afronding en sluiting 

Voor wie:

De masterclass ‘Employee experience’ is geschikt voor HR professionals en recruiters. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers per middag.

Contact

Heb je nog een vraag of wil je een offerte opvragen? Je kunt ons bellen op 035 5247420 of stuur een e-mail naar experience@hostmanship.nl

DEEL DEZE POST

Facebook Twitter Blogger