Marnix Smulders

Als  mens help ik graag andere mensen om meer grip te krijgen op hun eigen succes en daarmee op hun eigen geluk. Als vader, echtgenoot, politicus, vrijwilliger – en beroepsmatig als Hostmanship Specialist.

Het is mijn ambitie onze wereld een beetje beter te maken. Daarmee begin ik bij mezelf: iedere dag probeer ik iets te leren van anderen en anderen te helpen waar het kan. Dat kan een klein gastvrij gebaar zijn in het verkeer, of anderen inspireren met de kansen en mogelijkheden die Hostmanship biedt. Anderen succesvol laten zijn geeft mij energie: hun succes is mijn succes.

‘Pay it forward’ vind ik een mooie gedachte. Doe iets voor een ander, en vraag die ander daarvoor ook iets goeds te doen voor weer iemand anders. Op die manier ontstaat een kettingreactie die de hele wereld kan verbinden.

Ik ga op zoek naar de drijfveren van anderen door vanuit hun perspectief te kijken. Zonder te oordelen, maar als vertrekpunt voor nieuwe inzichten. In groepen waar veel weerstand, frustratie en oud zeer zit, ben ik op mijn best. Ik verschuif de focus van zaken waar ze geen grip op hebben, naar dingen die ze wél kunnen beïnvloeden.

 

marnix@hostmanship.nl

06 456 341 55