Mariëtte Rijks

Als ik ergens in geloof, dan ga ik daar ook voor. Ik geloof in de kracht van Hostmanship en ik wil anderen hiermee inspireren om hen te verrijken als persoon en als professional. Het maakt mij blij als ik zie dat ik een ander daadwerkelijk heb kunnen helpen in zijn ontwikkeling.

Vanuit mijn ruime ervaring in het begeleiden van medewerkers in de kinderopvang en het primair onderwijs specialiseer ik mij in de kindontwikkelingsbranche. Ik wil medewerkers weer trots laten zijn op wie ze zijn en wat ze doen. Ze laten zien waarom zij, individueel en als team, de kritische succesfactor zijn van het bedrijf waarvoor ze werken. Ze laten ontdekken hoe zij het verschil kunnen maken en daardoor kunnen bijdragen aan het onderscheidende vermogen van hun organisatie.

Ik ben van nature nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in de ander. Wil graag helpen, ben een doorzetter, professioneel, vrolijk, optimistisch en soms een twijfelaar - in de zin van dat ik altijd op zoek ben naar hoe het nog beter kan. Als ondernemer, manager, bemiddelingsmedewerker en opleidingsconsulent in de kinderopvang, en nu als Hostmanship Specialist. Inmiddels heb ik al heel veel trainingen en workshops verzorgd bij meerdere kinderopvangorganisaties, met enthousiaste reacties en veel vraag naar follow up tot gevolg.

 

mariette@hostmanship.nl

06 402 000 43