Carolien van Gammeren

Carolien van Gammeren
 
Haar bijnaam “Smiley” doet het al vermoeden; de goedlachse Carolien houdt van spelen en de lichte kant van het leven zien. Maar ook schuwt ze de lastigere onderwerpen niet. De dialoog over de moeilijke én de luchtige kant biedt ruimte om te leren en te groeien, aldus deze gedreven coach. Hostmanship geeft taal aan deze dialoog; het roept herkenning en verbinding op. Het gaat om oprecht contact tussen mensen. Actief bezig zijn met Hostmanship betekent voor Carolien handelen vanuit kleine stappen. Het vraagt steeds opnieuw bewuste keuzes maken. En uiteraard om gedrag: het doen!
 
Carolien helpt zorg- en welzijnsorganisaties met het concreet vertalen van Hostmanship naar de belevingswereld van medewerkers en het te integreren binnen de werkprocessen.
 
Carolien houdt van aandacht voor uitersten.
 
Carolien heeft al veel geproefd aan het gastheerschap; eerst ‘letterlijk’ in de horeca en later als begeleider en coach in de gehandicaptenzorg. Over de huidige ontwikkelingen in de zorg is ze duidelijk. Misschien zijn er minder middelen beschikbaar in de zorg- en welzijnssector, maar inleveren op clienttevredenheid en werkplezier is geen optie. Laten we met elkaar ontdekken wat mogelijk is.