Carlijn Simons

Worden wie je bent is een belangrijke drijfveer voor mij. Een tijd geleden bekeek ik samen met een oude schoolvriendin foto's van toen we ongeveer 12 jaar oud waren. "Wat een leuk meisje", dacht ik toen ik mezelf terug zag. Ik realiseerde me op dat moment die me niet altijd bewust ben geweest van mijn potentieel en wie ik écht ben. Soms was ik onzeker en miste ik zelfvertrouwen om het beste uit mezelf te halen. Als je me een paar jaar geleden had verteld dat ik nu verandertrajecten zou begeleiden, workshops zou geven en leidinggevenden zou coachen, had ik je hard uitgelachen. Ik had het geluk een leidinggevende te treffen die zag waartoe ik in staat was. 

Ik laat mensen graag ontdekken waartoe zij in staat zijn.

Iedere keer opnieuw merk ik, voel ik en ervaar ik de energie die mensen krijgen van de ontdekkingstocht die ze met ons maken. Ik verbaas me dagelijks over het effect van Hostmanship op medewerkers, leidinggevenden en klanten. Dat ik daar een actieve, betekenisvolle bijdrage aan lever, maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga.

Door mijn échte interesse in de mensen die ik ontmoet kan ik goed verbinding maken. Ik ben betrokken, leef me in en word een soort collega van de mensen waar ik mee werk, zonder mijn professionaliteit te verliezen. Dat voel ik zelf ook zo. Mijn doel is mensen meer plezier en voldoening te laten ervaren in wat ze doen door hun potentieel zichtbaar te maken. Daarvoor bied ik ruimte en veiligheid, maar ik zoek als dat nodig is ook de confrontatie. Zelf ontvang ik ook graag feedback, want dat helpt mij in mijn persoonlijke groei. Ik ben een mens en dus ook niet perfect.

Aan mijn master Imagineering dank ik mijn creativiteit en de vaardigheid vanuit het geheel te denken. Ik ben niet zo van de details en kan daardoor makkelijk grip houden op trajecten, ook grote en complexe, zoals bij Rijksmuseum, Surplus Thuiszorg en woningcorporatie Elkien.

 

carlijn@hostmanship.nl

06 387 871 77